♥ Love is a burning thing

26 juni

Om minde än 24 timmar är jag tillbaka i min älsklings famn. Och precis som alla gånger tidigare vi varit ifrån varandra minst en vecka så känns det overkligt. Så fort han åker är det som att jag går runt i en dimma. Tittar på klockan ungefär varannan kvart. Konstant letande efter ett tidsfördriv.

Denna veckan har ändå gått ganska snabbt eftersom jag jobbade halva. Jag hade gärna jobbat hela midsommarhelgen också bara för att men nu blev det ju inte så.

Hur som helst så känns det overkligt. Att jag kan få sova med honom igen. Titta på honom när jag vill och få en puss och en kram när jag behöver det. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara sjukt nervös, titta på klockan var femte minut redan två timmar innan han ska komma hem och klaga över att tiden går långsamt. Jag kommer vara så där enormt nervös ända tills han kommer innanför dörren, och då kanske det kommer en tår eller två.. Och jag vet att jag känner mig själv rätt.

Jag har längtat hela veckan, och imorgon kommer han äntligen hem. Det känns bra.







Jag saknar dig ♥

♥ Sommarlovet är alldeles för kort

24 juni

Jag måste bara berätta om det som är inplanerat för min del i sommar. Det är inte mkt eftersom jag tappat lusten för allting av någon anledning. Men iaf! :)

Vecka 26 (nästa vecka)
Måndag-Tisdag: Ted kommer hem. Vara med honom.
Onsdag-Fredag: Jobb jobb jobb..
Lördag: Bilresa på hundra mil med mina föräldrar ner till Karlstad. Till min syster :)

Vecka 27
Måndag-Onsdag: Hyrt stuga i Lidköping för att umgås med mina mostrar från Norge.
Torsdag-Söndag: Hälsa på min andra syster i Hjo :)

Vecka 28 
Måndag-Tisdag: Hälsa på min farbror i Nyköping.
Onsdag: Bilresa hem.
Torsdag: Arvidsjaur. Hem till min älskling.

Vecka 29
Jobb.

Vecka 30
Jobb.

Vecka 31
Jobb.

Efter det ska jag bara ha sommarlov i två veckor.
Och den 28:e september åker jag till Turkiet! :)

♥ drip drop drip drop

7 juni


Jag kan bara konstatera att det kommer bli en jobbig sommar. Halva sommaren (varannan vecka) utan pojkvän. Det är hemskt. Och jag vill bara skrika neeeeeej. Tyvärr måste det ju bli så här. Han behöver ett jobb. Men usch vad jag kommer sakna honom. Snälla, gör så att denna veckan går sakta som fan så det inte blir måndag så fort. För jag vill inte säga hejdå.



♥ behöver nog inte köpa linnen på ett tag..

2 juni






Detta har jag klickat hem idag. Blir skönt med lite nytt inför sommaren :)

♥ slut på läxor, slut på lektioner, 2:a året, check!

1 juni

Jag verkar vara den enda som inte ser fram emot sommaren. Det finns några olika anledningar till detta som jag inte orkar gå in på nu. Men samtidigt ska det bli så jäkla skönt att bara släppa allt och slippa tänka på läxor, prov och uppsatser. Det ska bli så skönt att få sova hur länge jag vill, göra vad jag vill när jag vill och bara få vara. Bara få känna att man lever. Och jag känner att jag är värd det. Jag är värd det här sommarlovet, även om jag just nu inte riktigt vill att skolan ska ta slut.

Jag blir fan nästan rädd för mig själv, jag vill inte ha sommarlov?



Bilden har ingenting att göra med inlägget egentligen men. ♥

RSS 2.0