♥ bläääää

25 februari

Jag är arg och irriterad för jag har jävlat ingenting att göra. Min älskling är sjuk så han orkar inte hitta på något utan sitter bara vid datorn och spelar. Och mina knän värker som fan, jag säger bara det, ALDRIG mer skidor. Simning däremot funkar bra.

Jag vill hitta på något, what to do?



♥ har aldrig velat släppa dig sen första gången jag såg dig

22 februari

Varje morgon vaknar jag med rädslan i magen
Den rädslan för att inte ha dig kvar i slutet av dagen

Under alla nätter jag gråtit mig genom ångestattacker
Så har du torkat mina tårar och sagt att det kommer ordna sig

♥ Happy birthday dear Hedvig!

17 februari




Grattis hjärtat på din 18årsdag! Om två månader är det min tur, och då jävlar ska vi röja! Tänk vad länge vi sett fram emot att fylla 18. Kan inte fatta att det redan är dags. Hoppas du fick/får en kanonbra dag men mycket tårta och presenter!

Puss på dig bästavän ♥

♥ vissa dagar så kan jag sakna tryggheten från gamla dagar

17 februari

jag gick i ett kvarter idag
som en gång var min egna värld
allting var ju enklare då
men ingenting kan bli vad det var...

En låt, om ni undrar. Är tillbaka i Moräng. Tre veckor sen sist. På ett sätt känns det skönt. Men samtidigt så tomt och ensamt. Och jag måste sova utan pojkvän två långa nätter nu. Jag tror jag måste gråta en skvätt...

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, glo på lite film och så. Sen ska jag sova ut som fan och imorgon blir det jag och biologiboken hela dagen (y)  

♥ sjukt äcklig dröm

15 februari
 
Igårkväll visade min pojkvän mig ett sår som han hade på magen. Redan då tyckte jag att det var äckligt. Gissa vad jag drömde inatt då bara för det? Jo, jag drömde att hans sår blivit så jävla stort att han kunde trycka in hel jävla snusdosa i såret! Det var hemskt. Så jävla vidrigt. USCH!


♥ söndag

13 februari

Det är söndag och jag har haft en rätt okej helg. Orkar inte gå in i detalj på vad jag haft för mig :)

Imorgon är det måndag och alla ♥-ans dag :) Har ni köpt en present till er älskling? Det har jag. Hihi.

Puss

♥ saknar det, snälla ta mig tillbaka?

8 februari





Volleyboll. Den bästa sporten någonsin enligt mig. När jag gick i högstadiet tränade jag två-tre gånger i veckan plus matcher vissa helger plus lite spel på skoltid ibland. Vad hände? 




Jag saknar det så mycket. Det går inte en dag utan att jag längtar tillbaka och jag vill bara gråta. Det fick mig på andra tankar och det fick mig alltid på bättre humör. Det var en del av mig. Sen tog det bara slut..




Jag önskar verkligen att jag hade kunnat fortsätta. Idag gör jag ingenting. Tror inte heller att jag skulle kunna brinna för något lika mycket som jag brann för volleybollen. Bortsett från vissa skador så var det bara positivt. Laget. All träning. Jag mådde verkligen bra av det.





I guess nothing can last forever.. ♥

♥ feberdrömmar

8 februari

Igårkväll åkte jag på en riktigt jobbig huvudvärk och jag kokade i feber hela natten. Jag drömmer alltid massa konstiga mardrömmar när jag har feber.. Tur att jag hade min älskling där ♥ Sen gråter jag alltid när jag har feber, hm..

Var hemma från skolan idag för att vila upp mig och jag känner mig lite piggare. Blir skola imorgon eftersom jag har risk 1:an. Hoppas jag inte blir sämre bara för jag vill verkligen inte missa det. Jag får ta med mig massa alvedon så ska det nog gå bra :)

Så jag har bara haft en helt lugn dag bortsett från att jag tvättat lite.

Puss!

♥ en lista

7 februari


Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?

Vore han mannen i mitt liv skulle han inte ens tänka på att vara otrogen, tycker jag. Men om han verkligen ångrar sig och vill ha mig kvar så skulle jag förlåta honom. Men då måste han verkligen visa att han ångrar sig och verkligen bestämma sig för att det aldrig ska hända igen. Tyvärr blir jag lätt sårad, och jag förlåter, men glömmer aldrig...

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
Hittar jag den stora kärleken i mitt liv så ja. Men detta känns långt bort. Jag vill inte gifta mig än :)

Blir du lätt kär?
Jag blir lätt förälskad och intresserad. Men jag tror att kärlek är något som växer fram. För mig tog det 4-5 månader innan jag kan säga att jag var kär i Ted. Då kände vi varandra riktigt väl och det var personligheten jag blev så fruktansvärt kär i.
 
Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?
Humor tycker jag är sjukt viktigt, att man kan ha kul tillsammans. Jag är ofta rastlös och blir lätt uttråkad så jag uppskattar om han liksom vill hitta på saker. En annan viktig sak är att han är omtänksam. Jag vill ha en varm famn att krypa in i när jag behöver det och han ska lyssna och bry sig om jag är ledsen eller arg. Sen det är ju sjävklart viktigt att han är trogen. Ser ingen mening med att ha ett förhållande om man är ute efter andra också. Sen tycker jag om killar som kan vara charmiga och gulliga (:

Vad är det mest avtändande du vet?
Till personligheten tycker jag att det är avtändade om han hela tiden måste göra massa skit för att få bekräftelse. Han ska vara självständig och ärlig, annars tröttnar jag fort.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Jag tycker inte att man måste ha något stort gemensamt intresse för att det ska fungera. Men man ska ju självklart kunna hitta på saker tillsammans ändå. Sen tror jag att man kan hitta gemensamma intressen med tiden :)

Hur länge varar dina förhållanden?
Det enda riktiga förhållandet jag haft är det jag fortfarande har med Ted, på fredag har vi 9 månader ♥

Har du fått ditt hjärta krossat?
Jo, det kan man säga.

Vad är det mest romantiska du varit med om?
Jag måste säga att det var när Ted sa att han älskade mig för första gången. Det var före vi blev tillsammans, och ingen annan kille hade nånsin sagt det till mig ansikte mot ansikte så där förut.

Hur raggar du?
Jag tycker att man ska vara vänner först och lära känna varandra. Jag vet inte riktigt hur jag raggar.. Jag visar väl lite intresse för honom och sen är det upp till honom att ta nästa steg. Sen är det ju inte helt fel att spela lite svårfångad oxå ;)

Har du en "utseendetyp" hos killar?

Nej, inte vad jag upptäckt hittills iaf.

Beskriv en perfekt första dejt:
I sverige dejtar man inte, hehe. Men jag tycker att en bra första dejt ska innehålla mycket prat så man får en bild av vad han är för person. Kanske över en middag?

Vem var din första kärlek?
De förälskelser man hade i typ lågstadiet kan jag inte direkt räkna som riktig kärlek. Och de förälskelser jag hade innan Ted mådde jag bara dåligt av, så jag räknar inte dem heller..

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Jag tror att det oftast gör allting lite mer komplicerat än vad det behöver bli. Man känner inte varandra, vet inte riktigt vad personen är ute efter osv.. Dvs, stor risk att bli utnyttjad. Då är det bättre att vänta och lära känna varandra ordentligt först :)

Vad tycker du om one night stands?
Vill man dö i aids så varsågod. Men det är ingenting för mig.

Hur är du som flickvän?
Jag är väldigt omtänksam som person, så självklart är jag det mot min pojkvän oxå. Ställer upp när jag kan, lyssnar alltid och är ibland lite för snäll, hehe. Sen vet jag att jag kan vara riktigt krävande ibland oxå med tanke på min korta stubin och mitt dåliga humör. Men jag jobbar på det :) Jag är också väldigt mysig, tycker om att mysa och känna närhet. Denna listan kan bli väldigt lång, så jag avslutar där :) 

♥ how did things get this bad?

5 februari

Tittar tillbaka och undrar vad som hände med mig. Nu får det räcka!

♥ tråkig lördag

5 februari

Jag har ingenting att göra, inga planer för ikväll överhuvudtaget. Jag känner inte för att städa eller plugga som jag gör på vanliga vardagskvällar. Men verkar inte finnas så mycket annat göra..


♥ kärlek

5 februari

Jag blir helt varm inombords. Kan inte bli lyckligare än så här. Ibland är det allt man behöver höra. Det gör luften lite lättare att andas och dagen lite lättare att ta sig igenom. Jag kan inte göra annat än le.

"Jag älskar dig" ♥

♥ irritation

3 februari

Jag har alltid haft kort stubin, alltid kunnat bli arg över minsta lilla. Och jag har verkligen försökt dämpa mini ilska och irritation när det gäller en viss person, men snart går det inte längre. Det kommer rinna över tillslut och jag ser inte fram emot det. Men jag tål verkligen inte såna där kommentarer eller attityder. Det går mig på nerverna och jag känner bara hur jag blir mer och mer irriterad. Tillslut måste någon säga ifrån, och blir det jag så kommer jag inte kunna behärska mig..


♥ maybe just another bad day

1 februari
 
Jag har haft en dålig dag. Gick hem från skolan andra lektionen. Jag var ju dessutom hemma igår. Det här funkar inte. Vet inte vad som hänt men orken försvann helt plötsligt. Jag kanske håller på att bli sjuk..

Gick iaf hem och försökte sova för jag var så jäävla trött. Men inte fan kunde jag somna. Startade en film men det funkade inte heller. Vid tolvtiden gav jag upp och gick och fixade mig en klipptid klockan tre. Mitt hår såg hemskt ut, och jag menar verkligen hemskt. Nu är det kort :( buhu. Men betydligt bättre än innan jag satte mig i frisörstolen!

Sen har jag bara varit allmänt grinig och ledsen. Slänger iväg ett förlåt till min älskling som fick ta den smällen. Inte bokstavligt talat. Hur som helst så började jag storlipa när jag såg sjätte Harry Potter fimen förut ikväll. Pinsamt...

RSS 2.0