♥ you said you never want to lose me

24 juli

När allt känns helt hopplöst och man bara vill ge upp. När det inte finns nånting man kan göra eller säga. När personer man trodde att man kände visar sig vara någon helt annan. När man känner sig helt ensam.

Då finns du där. Tack hjärtat ♥


♥ ...

24 juli


Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken.

♥ Mardrömmar

23 juli

Senaste fem nätterna har jag haft en dröm som förföljt mig. Den är inte likadan varje natt, men händelseförloppet är detsamma. Jag vet inte varför jag drömmer om det här nu. Det hade stämt bättre om det hade varit för ca ett halvår sen. Den får mig att gråta, undra om det är sant och att vilja hålla mig vaken av rädsla för att drömma igen. Den är så tydlig och jag minns den så väl när jag vaknar. Därför har jag den i huvudet hela dagen.


Snälla, väck mig?

♥ funderingar på en lördagkväll..

16 juli

I morse slog det mig att sommarlovet snart är slut. Halva sommarlovet har gått, och jag ska jobba minst tre veckor till. Jag har inte gjort nånting den här sommaren. Inte ett jävla skit bortsett från resan till södra sverige som jag egentligen bara ville åka hem ifrån. Men det var guld värt att få träffa min Sammie igen. Mer än guld värt.

Men förutom det har jag faktiskt inte gjort nånting i sommar. Trist..

Ändå längtar jag till skolstart. Jag vill träffa alla igen och höra om vad alla gjort i sommar osv osv. Plus att jag vill åka till turkiet, NU. Fast nu vet vi inte riktigt hur det blir med det pga ekonomin i Usa :( Men jag hoppas på det bästa.

Från det ena till det andra så är öl gott.

Hejdå.

♥ I'm coming home

10 juli

Jag längtar hem. Jag längtar hem så jag har ont i magen. Jag vill tillbaka till arvidsjaur, återgå till det vanliga livet. Man lever som i en dröm när man åker bort så här. Glömmer bort verkligheten som väntar där hemma. Men nu saknar jag den. Verkligheten. 

Imorgon rullar vi mot Moräng. Jag har en 12-13 timmars bilresa framför mig och jag ser inte fram emot den. Det är anledningen till varför jag sitter uppe när alla andra har gått och lagt sig. Jag vill sova i bilen. Sova bort halva resan så att den ska gå fortare. Men en dag går egentligen väldigt fort. Det smäller bara till.

Imorgon är det den 11:e, och då har vi 14 månader ♥ 

♥ I Hjo

7 juli

Nu har jag varit två dagar i karlstad, tre dagar i Lidköping och idag åkte vi till min äldsta syster i Hjo. Jag kan inte säga att jag har haft jättekul, men jag kan inte heller säga att jag har haft tråkigt. Däremot har jag sån sjuk hemlängtan. Så mycket hemlängtan att jag gråter som en unge på kvällen. Pinsamt... Jag vill hem och sova i min egen säng med min Ted ♥

Det positiva med alltihop är att jag taggar för att åka till Liseberg med Samantha imorgon. Min Sammie som jag inte träffat på ett år nu. Sjukt vad tiden gått fort. Men Lisberg imorgon känns helt okej. Klockan åtta ska jag och pappa åka härifrån så det är väl lika bra att gå och lägga sig. På måndag får jag äntligen komma hem.

Godnatt

RSS 2.0