♥ nevermind

30 mars

Jag vet inte hur jag hamnat i den här situationen. Jag hatar att inte veta och att gå runt och fundera och undra. Och ändå tar jag inte tag i det av rädsla för hur det ligger till. Jag vill inte tjata. Vill inte vara jobbig. Det enda jag kan göra är att försöka att inte tappa humöret. Försöka vara glad och positiv. Jag hatar det här...

För övrigt så fyller jag 18 om elva dagar.

♥ om två veckor är det...

26 mars

Min födelsedag :o Då får jag också ta kört, fara på laponia och capsicum osvosv. Allt vad det nu innebär att vara 18. Jag längtar! Frågan är ju vad man ska hitta på på sin 18års dag...

♥ gäsp

22 mars

Inte för att låta negativ eller så men, allt suger just nu. Jag har så mycket plugg till prov, läxor och grejer att jag inte vet vars jag ska börja. Jag hatar stress och att ha mycket att tänka på, jag blir alltid så tankspridd :$ Glömmer grejer hela tiden just nu..

Till råga på allt så håller jag på att bli sjuk. Ont i huvudet och halsen. Min kropp sviker mig i fel tillfälle. Blääääää

Nu har jag klagat färdigt ;) I övrigt händer det inte mycket. Jag har precis skrivit en översättning. Nu ska jag plugga lite glosor, och sen kanske jag dyker ner i matteboken om jag inte somnar.

Pusss!

♥ fyfan

18 mars

Jag har en jobbig tid. Har sjukt jävla mycket att göra, det känns som huvudet ska sprängas. Och jag har haft som en klump i magen i tre dagar nu. Den där rädslan över att förlora någon ni vet..

Det är svårt att peppa sig själv i såna här stunder, men jag försöker, och jag har helt otroliga vänner och världens bästa pojkvän som stöd. Tacksamhet, djuup tacksamhet.


♥ det där som kallas körkort..

14 mars






Körlektioner, teorilektioner, faser, riskutbildning osv osv osv , vilket slit det är! I början tyckte jag att körlektionerna var som en mardröm. Men det går bättre och bättre och jag har till och med börjat se fram emot lektionerna :o Men jag längtar självklart tills jag är klar och har körkortet i handen. Meen dröjer det nog några månader till.. men jag hoppas på att vara klar innan sommaren.


♥ är det lördag, så är det.

12 mars

Jag är fixad och klar, om en timme går jag till hedvig och sen följs vi till amanda kring fem :) Kanoners.

Skål! :)

♥ 1,5 dygn kvar..

11 mars

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared. Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth.
Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one ♥

♥ snyft

10 mars

Det här är verkligen svårt. I telefonen är han så nära, men ändå så långt borta. Och så fort det blir dags att säga godnatt och lägga på så sprutar tårarna. Jag kan inte hjälpa det.b Jag vill ha söndag nu.

Men det är tydligen så här det är att var kär. Snyggt rim.

♥ omg..

10 mars

Typ sveriges sexigaste man.



♥ efter regn kommer solsken

10 mars

Det har varit en dålig vecka. Kanske den sämsta i mitt liv. Men jag ser ljus i mörkret. Det piggade upp mig att få packa mina grejer nu ikväll, och jag börjar bli taggad inför lördag. Allt är fixat bortsett från att jag inte har nånting att ha på mig...

Hm. Jag måste gräva igenom min garderob nu.

♥ when you're far to tired to fall asleep

10 mars

Det blev inte alls en så tidig "kväll" som jag tänkt igår. Jag somnade inte förrän halv fem i morse. kul. Så idag är jag trött och har huvudvärk. Och imorgon måste jag upp tidigt. Hjääälp.


♥ goodnight sweetheart

9 mars

Igår hann nog klockan bli halv fyra innan jag somnade. Det känns som att det kommer bli tidigare ikväll, hoppas det. Vill inte vända på dygnet. Men på fredag ska jag upp klockan nio. Då kanske man får tillbaka lite normalare sömntider.

Jag längtar till min lägenhet. Är trött på att gå runt här hemma och vänta på att tiden ska gå. Men trots allt är det faktiskt inte så länge kvar. 

Men nu äre dags att invänta john blund.

Godnatt


♥ detta visste ni kanske inte om mig..

9 mars

Jag:

  • Hatar fötter
  • är långt ifrån samma person som för ett år sen
  • tål inte falskhet
  • är fruktansvärt sällskapssjuk
  • har både sett och upplevt spöken
  • har svårt för att lita på folk
  • är genomsnäll
  • saknar min syster
  • är livrädd för att blir sårad
  • vill vara rik höhö
  • är en riktig godisgris
  • är född i Piteå

♥ every day counts

9 mars

Jag har tänkt (kors i taket!) och precis insett att jag slösat bort halva lovet på att inte göra någonting alls. Det suger, samtidigt som det är så jävla skönt. Men nu får det vara nog med att lata sig. Imorgon ska jag gräva fram matteboken ur min väska. Meen, vi får se hur det går med det.

För övrigt så har jag sökt jobb idag. Jobb till sommarn. Ett måste för min del, för jag vill inte flytta tillbaka hit..
Och nu är det bara fyra dagar tills jag får träffa min älskling!

Puss


♥ önskar, mitt hjärta, jag önskar du vore här.

9 mars

Det är natt, och jag sitter och dricker juice och har ont i hjärtat. Jag saknar Ted så fruktansvärt. Jag har gråtit varje kväll sen han åkte och kommer säkert göra det hela den här veckan som han är borta. Det blir inte direkt lättare av att han har så mycket att göra där nere på jobbet att han knappt har tid att smsa eller prata i telefon :( Det blir bara några sms per dag och kanske ett kort samtal. Jag är givetvis nöjd ändå, det är ju bättre än ingenting. Men jag är van vid att somna bredvid honom varje kväll. Jag är van vid att vakna av att han lägger armen om mig och att jag känner hans andetag i min nacke varje morgon. Jag är van vid att han alltid är så nära, gångavstånd som längst.

Det känns fel att jag ska måsta längta tills lovet är slut. På lov ska man hitta på massa kul med vänner osv. Men jag känner faktiskt inte för att göra nånting. Jag vill bara vara för mig själv, av någon konstig anledning.

Men på lördag ska jag som sagt fira Amanda med brudarna. Det ser jag fram emot, även om jag känner mig som världens tråkigaste person just nu.

Nu är klockan halv tre och jag måste försöka sova.

Puss

♥ sportlov

6 mars

Längesen jag uppdaterade nu. Det är lov, eller ja, imorgon börjar lovet. Och jag är nog den enda som längtar tills lovet är slut.

Inatt ska jag sova ensam i min lägenhet för första gången. Och ändå har jag bott här i tre månader. Jag har alltid haft Ted bredvid mig. Men nu är han nästan 100 mil bort :(

Imorgon ska jag ha körlektion kl 12.30, fixa lite ärenden och sen åker jag med mamma hem till moräng. Där ska jag sova hur mycket som helst, umgås med familjen och även bara vara för mig själv. 

På fredag åker jag tillbaka tillbaka hit och på lördag blire födelsedagsfest med brudarna för amanda som fyller 18 :)´

Det är vad jag planerat i veckan hittills. Så det blir ett rätt lugnt lov och det känner jag att jag behöver.

Puss!


RSS 2.0