♥ ingen skola imorgon

30 januari

Pga rädslan över att jag kan ha blivit smittad av magsjuka i helgen så stannar jag hemma i morgon. Har ju trots allt bara en lektion, så jag missar ingenting. Matte kan jag lika gärna räkna hemma :)

Är trött som fan nu, så jag tror jag ska sova snart.

Pusss

♥ jag saknar dig

30 januari

Det svider till lite i hjärtat. En liten omtanke hade inte skadat. Ett sms, ett telefonsamtal, vad som helst. Jag ville bara ha ditt stöd, precis som förut...

♥ söndag

30 januari

Söndagar är pluggdagar, även denna. Så nu ska jag gräva fram den här boken ur mitt skåp:






för att jobba med lite kostfrågor. Jag har aldrig ens öppnat boken sen vi fick den, hehe..



♥ har fått tillbaka mitt internet

29 januari

Har fått tillbaka mitt internet, tjoho! Abonnemanget jag hade tidigare på mitt mobila bredband var för dyrt.. Så nu har jag bytt till ett billigare :)

Jag klippte mig igår, eller ja, mamma tog topparna. Saknar mitt hår.. Sen klippte jag Ted, han blev finare än mig :(

Inga planer för ikv, what to do?

Puss

♥ ha ha ha..

27 januari

Idag är det en sak alla "pratar" om, imorgon kommer det vara något annat.

Nåja, jag får väl tacka för den ofrivilliga uppmärksamheten då ;) Och jag måste ju säga att jag veeeerkligen tog åt mig ;) Menmen, den som sprider skit om andra har bara problem med sig själv ;) Sen skulle jag vilja veta vem som gett dig/ni rätten att sno massa bilder? Jag hoppas du/ni lyckas få bättre självkänsla en vacker dag och att ni kanske skaffar er något bättre att göra? ;) Hahahahahaha.... patetiskt.

♥ Onsdag

26 januari

Kommer med lite info. Jag har inte längre något eget internet hemma i lägenheten. Så uppdateringen kommer inte vara den bästa framöver. Men jag ska skriva så fort jag har tid och möjlighet :)

Både biologiprovet och körlektionen idag gick bra. Har haft en rätt jobbig dag så jag är sjukt trött. Nåja, inte länge kvar till helg, som kommer att spenderas i Moräng :) 

Puss! 


♥ tisdag

25 januari

Sitter i en soffa på skolan pga en franskalektion som blev inställd eftersom läraren inte dök upp? Kvart över två blire engelska i 1,5 timme och sen drar jag hem till min lägenhet :) Vill hem nuu..

Har inga planer för kvällen. Ska handla, laga mat och sen dyker jag väl ner i biologiboken igen så här dagen före biologiprovet. Yeeey. Känns iaf som att jag behöver en tidig kväll ikväll.

Smell you later!

Puss

♥ jag är lyckligt lottad

24 januari

Förra helgen mådde jag skit. Verkligen hemskt jävla dåligt. Jag grät så mycket att huden under ögonen började flagna och jag trodde att jag aldrig mer skulle kunna le. Varför jag tar upp detta är inte för att skriva något sorts deppinlägg eller för att beklaga mig över varför jag var ledsen, utan för att berätta hur många som faktiskt brydde sig. Det gick verkligen upp för mig vilka fina människor jag har omkring mig och hur fruktansvärt tacksam jag är. Nu blev jag fan tårögd igen bara jag tänker på det.. Det var både släktingar och vänner som hörde av sig. En del hade jag inte pratat med på evigheter. Jag vet inte hur många av dem som läser det här men; Tack, ni är guld värda ♥

♥ Söndag

23 januari

Godmorgon!  

Jag vaknade precis hos Ted men ska snart kila hemåt. Jag kommer spendera dagen med:





Yes. Biologiprov på onsdag. Och jag är för en gångs skull ute i god tid med pluggandet. Tjoho!


♥ I'm back!

23 januari

Förra helgen fick jag för mig att ta bort min blogg av någon konstig anledning. Jag måste säga att jag ångrar mig. Har haft den sen 2008 men nu är allt raderat, snyft.. Men det känns faktiskt lite skönt att börja om på nytt :)

Från och med nu är det alltså denna adressen jag kommer blogga från :) Så den gamla behöver ni inte bry er om eftersom den inte ens finns kvar. 

Jag vet att allt är vitt och tråkigt här nu men jag ska fixa en design så fort jag får tid till det :) 

Puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0