♥ jag hatar att vänta

8 augusti

Sitter och väntar på Ted, han borde vara hemma snart. Usch vad jag längtar. Den här veckan han känts som en månad. Den har gått skitsegt. 

Jag är så sjuuuuuukt hungrig. Vi bestämde att vi skulle äta när han kommer hem men jag ångrar mig smått. Har vart vrålhungrig sen kl fem ;) Nåja, snart får jag äta :)

Hörs sen nångång.

Puss

♥ lonely little girl

8 augusti

Sängen är min bästa vän. Jag har kommit på mig själv med att spendera liite för mkt tid i den senaste veckan. Men den är så bra. Den lämnar mig inte, sviker mig inte och behöver inte åka iväg nånstans. Den står här hemma i sovalkoven som den gjort ända sen jag flyttade hit.

Ikväll kommer Ted hem. Äntligen ♥

♥ Grattis storasyster

2 augusti




Du har alltid varit en förebild för mig, och det kommer du nog alltid att vara. Jag ser upp till dig bara för att du är den vackraste människan som finns. Du är inte bara min syster utan också min bästa vän. Det finns ingen som du.

Hoppas du haft en kanonbra födelsedag. Jag älskar dig ♥

♥ tisdag

2 augusti

Dom säger att jag ska skita i det, att jag bara ska ignorera. Lättare sagt än gjort. Andra säger att jag ska ge det en chans. Att det finns personer som bara är så där, men snälla egentligen. Ja inte fan vet jag..

Hur som helst så har de fyra timmarna jag jobbade idag gått ganska bra. Nu är jag trött i benen och mina knän värker. Denna irriterande värk som har kommit och gått sen i nian. Suck..

Saknar redan min Ted som åkte igår. Men det kommer gå fort. Den här veckan SKA gå fort.

♥ det är fan inte värt det

1 augusti

Om man tänker att livet är som ett hav, så är vågorna de motgångar man möter. Just nu står jag mitt i en gigantisk våg och jag vet inte när och hur jag ska ta mig ut. Kanske nästa vecka? Kanske om en månad? Jag vet inte.

Det konstiga är hur fem veckor på ett ställe kan krossa en så här. Hur en person, som jag före den 16:e juni inte ens visste existerade, kan göra det. Jag kan inte ens säga att jag känner den här personen , men hon har lyckats. Och jag fattar inte hur jag kunde låta det hända.

Tusen tankar har flugit genom mitt huvud. Ändå kan jag inte komma fram till något. Jag vet inte hur jag ska bemöta personen i fråga. Och jag vet verkligen inte om jag orkar stå och ta en massa skit, som jag inte förtjänar. 9 timmar om dagen. Jag har fått nog, för jag klarar inte av att höra mer.

Får man höra pikar, som lika gärna kunde vara "Du är helt jävla oduglig", i princip varje dag i 9 timmar så börjar man nästan tro på det själv tillslut..


RSS 2.0